DNA in de puree
Hoe genetica ons eten verandert en wat jij daarvan merkt op je bord
Paperback NL 1e druk 9789493443631Samenvatting
Waarom zie je nooit een wilde nectarine? Wie sleutelt ongemerkt aan het DNA van tarwe? En waarom zit een aardbei vol nutteloos rommel-DNA?
In dit meeslepende boek duik je met Ruben en Dorien in de fascinerende wereld van springende genen en verdubbelend DNA. Je ontdekt hoe planten veranderen – spontaan of gestuurd – en wat dat betekent voor onze landbouw, voeding en gezondheid.
Europa buigt zich momenteel over het gebruik van CRISPR en andere nieuwe gentechnieken in de landbouw. Maar wat betekent dat eigenlijk, en wat staat er op het spel? Dit boek biedt helderheid in complexe materie. Met toegankelijke uitleg, verrassende inzichten en schitterende illustraties is het een eyeopener voor iedereen – van nieuwsgierige leek tot doorgewinterde bioloog. Een boek dat je kijk op planten en voeding voorgoed zal veranderen.
Specificaties
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Rubrieken
- advisering
- algemeen management
- coaching en trainen
- communicatie en media
- economie
- financieel management
- inkoop en logistiek
- internet en social media
- it-management / ict
- juridisch
- leiderschap
- marketing
- mens en maatschappij
- non-profit
- ondernemen
- organisatiekunde
- personal finance
- personeelsmanagement
- persoonlijke effectiviteit
- projectmanagement
- psychologie
- reclame en verkoop
- strategisch management
- verandermanagement
- werk en loopbaan